top of page
Healing och trance
HEALING - TRANCE

Healing - är när jag länkar mig samman med andevärlden och använder den för att låta den helande energin strömma till dig som klient. Healingen landar där den behövs som bäst för att kunna balansera upp din kropp, själ och ande. Jag är enbart ett instrument för spirit, andevärlden.

 

Trance - Jag använder mina tranceförmågor, d.v.s. jag ställer mig själv åt sidan och låter mitt "spiritteam" arbeta genom mig. I det här tillståndet finns möjlighet att skapa förutsättningar för en renare kanal där det helande ljuset kan verka. Tranceenergin arbetar inifrån och ut. Behandlingen kan upplevas snabb och koncentrerad. Kanalisering via min guide förekommer under behandlingen om det ger ett mervärde under sessionen.

Tidigare klienter har fått goda effekter och läkande vid nack-, mag- och ryggproblem. Känslomässig stress har reducerats och behandlingen har lett till klarare insikter om livet. Jag som instrument kan enbart lova att jag gör mitt bästa under behandlingstillfället men under en trancebehandling är allt möjligt.
 

700 kr - 60 min

DISTANSHEALING
 

Jag har healing på distans varje vecka. Under mina distansbehandlingar så ingår alltid  mailkontakt och skickad själsbild via post.


600 kr - vid bokning av distanshealing vid ett tillfälle, mailkontakt + själsbild ingår
300 kr/behandling - vid bokning av regelbunden distanshealing 1 gång i veckan (minst 4 behandlingar)

KVÄLLSKURSER/WORKSHOPS

Det finns möjlighet att boka kvällar för trancekommunikation och healing och jag har workshops i "encaustic art" och intution. Minst 5 personer. Kontakta mig för mer information.

Ibland söker vi healingklienter i vår trancecirkel och i våra kurser för att träna på. Vid intresse kontakta mig via mail (kostnadsfritt).

bottom of page